Charlie works е европейска агенция по заетостта със страст към работата. Чрез свързване на мотивирани служители с клиенти, Charlie works желае да бъде партньор, който се стреми да открие подходящи решения за клиентите си. Целта ни е да направим работата по-лесна и по-забавна за всички.

Не се притеснявайте, бъдете щастливи, с Вас сме.

Charlie Over ons

Какво предлагаме

Имаме силен отборен дух и вярваме в съвместното сътрудничество за вършене на добра работа. Помагаме на нашите клиенти да постигнат безупречен работен процес, като предлагаме допълнителен капацитет и подобрения. В допълнение предлагаме консултации и постоянна подкрепа, за да получите най-доброто от сътрудничеството ни. Ние наемаме работници за различни сектори, като например логистика, селското стопанство и хранителна промишленост. Като творчески-настроен играч в сектора на временната заетост сме достатъчно гъвкави, за да предложим решения за персонала и в други сектори.

Вярваме, че работата може да прави хората щастливи. Ето защо искаме квалифицираните ни и мотивирани екипни играчи да започнат работа в правилните компании. Подпомагаме ги и ги подкрепяме и извън работата.

клиенти

Какво предлагаме

Charlie Works предлага различни форми на сътрудничество. Първо, ние сме специализирани във временната заетост. Помагаме на клиенти, които (неочаквано) изпитват недостиг на персонал. Търсим мотивирани и квалифицирани служители, подходящи за компанията. Това е гъвкаво решение, което предлага на клиента много удобства, тъй като ние се грижим за целия процес на планиране и заплащането.

Charlie works inhouse е услуга, при която наемаме персонал на местоположението на клиента. Предлагаме индивидуални решения и се опитваме да предоставяме възможно най-ефективните услуги при най-ниски разходи и висока възвръщаемост. Заедно търсим оптимална връзка между персонала и натоварването.

С проектната услуга поемаме цялостния (или част от) процес от клиента. Работим като самостоятелен изпълнител на проекта. Под наше ръководство и надзор дейностите по опаковане и преопаковане се извършват от собствения ни екип.

Charlie works работи в цяла Европа

Charlie works работи в цяла Европа

Стремим се да бъдем най-реномираният партньор при вземане на решения по заетостта в Европа и определено се движим в правилната посока. Набираме работници от цяла Европа от нашите офиси в Нидерландия, Полша, Словакия и Унгария и ги разпределяме към компании в Нидерландия и в Полша. Като централна организация, събираме всички в един отбор и подкрепяме всички наши служители и клиенти в работата им.

места
Charlie Staffing

Набиране на персонал

От нашите офиси в Полша имаме специален клон, който се занимава с подбора и наемането на висококвалифициран персонал. При набирането на персонал Charlie се фокусира върху кадри с дипломи от професионални училища, колежи или университети. Намирането на добър служител е нещо, която отнема много време за един работодател. Ние поемаме отговорност за времеемкия процес по набиране и интервюта за работа, както и връзка с неодобрени кадри. Вярваме, че е важно да получите добра представа за нашите служители и клиенти, така че очакванията ни да съвпадат изцяло. Ето защо отделяме време, за да открием това, което ще направи и двете страни щастливи.

Charlie иновации

Charlie иновации

Светът се променя бързо, затова винаги сме в движение. Нашите специалисти работят върху нови концепции всеки ден. Търсим възможности за разширяване на нашата мрежа и иновативни технологии. С това ние имаме една цел: да направим по-лесно намирането на работа и служители.

Careers Charlie works

Careers @ Charlie works

В Charlie сме личностно ориентирани, иновативни, надеждни, компетентни, гъвкави и забавни. Нашите основни ценности определят нашата корпоративна култура. Ние слагаме усмивка на лицата на нашите клиенти, нашите временни работници, както и помежду ни. Вие сте трудолюбив работник, който иска да намери работа и да допринесе за развитието на Charlie? Вижте нашите активни свободни работни места тук!

работни места

Впечатление от работа в Холандия

Основни ценности

"Горд спонсор на Нидерландската Хандбал асоциация!"

хандбал
Handbal

Запознайте се с нашия мениджърски екип

Сертификати