Добре дошли!

Ние сме Charlie works - Вашият партньор в областта на подбора на персонала.
Ще Ви помогнем при всякакви предизвикателства, свързани с цялостния процес на работа.
Ще Ви помогнем да намерите служител, който е подходящ за компанията ви.

Вашата фирма нуждае ли се от служители или просто искате повече информация?

Оставете координати и ще получите обаждане от наш мениджър възможно най-скоро.

Данни за контакт

  клиенти

  Защо Charlie?

  Our focus is on recruitment and temporary employment, which makes it our specialty to look for talent you can count on and that suits your organisation. We do this with an eye for detail and a personal and fun approach. Your job vacancies are in good hands with our team of experienced recruiters who can deploy people from our large international network. We are the quality partner that will offer support at the right moment. We make an important contribution to the entire temporary employment process and are recognized as a natural recruitment partner who uses a refreshing approach.

  Бихме искали да бъдем на разположение на нашите клиенти и за временно наетите работници, предлагайки пълен пакет. Можем да подсигурим целия работен процес, от услуги за подбор до консултации при новости в областта на пазара на труда.

  Разполагаме с над 3000 места за спане за временни служители както и специален екип по настаняване, който се грижи за премествания, ремонти и посрещане на гости. В допълнение, не прехвърляме разходите за пътуване до работа на работниците. Ще им бъде осигурен велосипед, а понякога и кола.

  клиенти

  Сектори

  Charlie works е активна в различни сектори, като например логистика, селско стопанство, хранителни стоки, строителство и технологии. Чрез гъвкавост и иновации ние можем да предложим решения за персонала в други сектори според нуждите на Вашата компания. От шофьори на мотокар до работници в оранжерия и от оператор машина до разносвач на поръчки и независимо дали имате нужда само от един или от 600 временни работници за един сезон, ще се радваме да ви бъдем полезни!

  Временна заетост

  Временна заетост

  Временната работа е идеална, ако клиент иска да разшири екипа, но все още не знае за колко време. Това може да се използва за запълване на неочаквани пикове в нуждите от персонал или за временно заместване на болен служител. Чрез риболова в нашето голямо езерце намираме мотивирани и квалифицирани екипни играчи, които пасват на компанията. Освен това временната заетост е гъвкава, тъй като клиентът сам определя периода, за който има нужда от персонал. Ние също така осигуряваме удобство, като се грижим за целия процес на планиране и заплати.

  inhouse cw

  Фирмени услуги

  Charlie works inhouse е форма на сътрудничество, при която наемаме персонал на местоположението на клиента. Това може да бъде на пълен или непълен работен ден, в зависимост от търсенето.

  С този тип услуги предлагаме индивидуални решения за големи клиенти. Разглеждаме компанията и нейните процеси и се опитваме да предоставяме възможно най-ефективните услуги. Това означава, че заедно с клиента търсим най-добрия начин да поддържаме разходите възможно най-ниски, но в същото време да постигнем възможно най-висока възвращаемост. При това търсим оптимално съответствие между заетостта на персонала и натоварването.

  Projectservice CW

  Обслужване на проекти

  Чрез тази услуга поемаме целия (или част от) процес от клиента. В този модел Charlie Works работи като самостоятелен изпълнител на проекта. Сключваме ясни договорености с клиента предварително за услугата, която ще бъде доставена и възможното разполагане на ресурси и машини. Когато се стигне до същината на работата, описаните дейности по опаковане и преопаковане се извършват от нашия екип от служители под наше ръководство и надзор.

  Какво казват клиентите за нас

  Някои от най-големите ни клиенти

  Процесът

  Основни ценности

  Клиентски портал

  Ние вярваме в работата в екип. Ето защо не работим за, а заедно с Вас. И не само - участваме активно в намирането на подходящи решения. Само заедно можем да продължим напред.

  login
  Клиентски портал

  Файлове които може да изтеглите