Добре дошли!

На тази страница можете да намерите информация за работата в Charlie Works. Вече работите в Charlie Works? На тази страница можете също така да намерите портала, където да видите вашата заплата, работен график и обучения. Имате ли нужда от помощ? Екипът по поддръжка на Charlie е на ваше разположение.

Charlie Portal

Charlie портал

В портала за служителите ще намерите цялата важна и практична информация за вашата работа, като работен график, фиш за заплати и заявки за отпуск.

Charlie портал
Charlie employees

Работата в Charlie Works

Накратко, Charlie Works ви намира временна заетост като служител на един от нашите клиенти в най-различни сектори. Това може да бъде за продължителен период от време или за по-кратък период. Зависи от вашите желания и от тези на клиента. Charlie Works винаги се опитва да намери най-доброто за вас, за да можете да ходите на работа с удоволствие всеки ден.

Идвате от чужбина, за да работите в Нидерландия? Посетете тази страница за информация относно работата в Нидерландия.

работа в Холандия

Впечатление от работа в Холандия

Процесът

клиенти

Защо Charlie?

В Charlie works ние вярваме, че работата допринася за щастието. Затова внимателно изслушваме нуждите и желанията ви, за да можем да Ви намерим работа, която подхожда на самите вас. По този начин можете да се наслаждавате на работата си всеки ден! Charlie works предлага широк набор от работни позици в различни сектори, сред които логистика, производство, храна и агрикултури. За всеки има по нещо и винаги може да избирате за кои позиции да кандидатствате.

Ако направите избора да работите в Charlie works, ние ще Ви помагаме на всяка крачка. Ще бъдете посрещнати с отворени обятия, ще получите папка с информация и необходимите обучения преди да започнете работа! Екипите за обслужване на Charlie, както и работния Ви консултант са винаги насреща, когато имате въпроси или нужда от помощ с каквото и да било.

Ако идвате от чужда страна, за да започнете работа в Нидерландия, ние ще Ви помогнем и с това. От транспорта до Нидерландия до уреждането на жилище, ние ще бъдем насреща във всичко.

Екипите на Charlie works са учтиви, надеждни, компетентни, иновативни, гъвкави и забавни. Фирмата се стреми да бъде идеалният работодател, който подсигурява намирането на работата, за която мечтаете и който ще бъде винаги до вас. Не се тревожете, радвайте се, ние сме с вас!

Основни ценности

Charlie факти

Charlie employees

Поддържа

Когато започнете работа в Charlie Works, много неща може да са нови за вас: чужда страна, различна култура и нова работа! За да се успокоите и да сте сигурни, че всичко върви гладко, ще бъдете напътствани от наш работен консултант. Консултантът ще ви придружи до новото ви жилище и ще бъде вашето лице за контакт, ако имате въпроси. Винаги можете да се свържете и с екипа по поддръжка на Charlie.

поддръжка на Charlie
Charlie employees

Заплата

В Charlie works заплатата Ви зависи от редица фактори. Те включват типа работа, която ще вършите, трудовия Ви опит, както и от това какъв вид обучения или сертификати сте придобили. Винаги ще получавате повече от законовата минимална заплата. Ще получавате заплатата си всяка седмица. Всички ваши фишове за заплати и важни данни могат да бъдат открити лесно в онлайн портала за служители.

Charlie housing

Жилище

Когато решите да дойдете да работите за Charlie Works в Нидерландия, често има възможност да започнете работа много бързо. Може да е трудно да се намери жилище за толкова кратко време. Ето защо винаги предлагаме възможността за настаняване в едно от нашите жилища както дългосрочно, така и краткосрочно. Грижим се времето, което прекарвате в пътуване, да е възможно най-кратко, като ви предлагаме жилище възможно най-близо до работното ви място.

Charlie Contract

Договор

Трудовите ни договори се съставят на базата на фазова система. Договорът, който ще сключите, зависи от това откога работите за Charlie Works. Искате ли да научите повече за различните договори? На тази страница ще намерите повече информация. Кликнете тук за повече информация относно договора.

повече информация

Файлове които може да изтеглите

Видеоклипове

Какво казват за нас служителите ни

Търсите ли работа?

Станете част от екипа! Регистрирайте се тук.

join us