Üdvözöljük!

Ezen az oldalon információt talál a Charlie Worksszel való együttműködésről. Már a Charlie Worksnek dolgozik? Ezen az oldalon azt a portált ist megtalálja, ahol ellenőrizheti fizetését, beosztását és képzéseit. Segítségre van szüksége? A Charlie Support segít!

Charlie Portal

Charlie portál

A munkavállalói portálon minden fontos és hasznos információt megtalál a munkájával kapcsolatban,mint például a munkarend,a bérpapír vagy a szabadság igénylés.

Charlie portál
Charlie employees

Együttműködés a Charlie Worksszel

Röviden, a Charlie Worksszel való együttműködés azt jelenti az Ön számára, mint ideiglenes munkavállaló, hogy az egyik ügyfelünknek fog dolgozni valamelyik szektorban. Ez hosszabb vagy rövidebb időtartamra szólhat és az Ön, valamint az ügyfél elképzelésétől függ. A Charlie Works a legjobb megoldást igyekszik megtalálni az Ön számára, hogy minden nap szívesen járjon dolgozni.

Külföldről érkezik Hollandiába dolgozni? Látogassa meg ezt az oldalt a hollandiai munkavállalással kapcsolatos információkért.

Hollandiában dolgozik

Hollandiában végzett munka benyomása

A folyamat

ügyfelek

Miért a Charlie?

A Charlie worksnél hiszünk abban, hogy a munka hozzájárul a boldogsághoz. Éppen ezért figyelmesen meghallgatjuk kívánságait, igényeit, hogy mindig megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb munkát. Így minden nap élvezettel jár dolgozni! A Charlie works állások széles skáláját kínálja különböző ágazatokban, mint például a logisztika, a termelés, az élelmiszeripar és a mezőgazdaság. Ezért mindenkinek van valami, és mindig választhat, hogy melyik pozícióra jelentkezik.

Ha úgy dönt, hogy a Charlie Worksnél dolgozik, mi minden lépésben segítünk. Tárt karokkal várják Önt, és kap egy információs mappát és a szükséges képzéseket, mielőtt elkezdi a munkát. A munka megkezdése után is segítünk! Charlie támogatása és állástanácsadója mindig készséggel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése van, vagy bármiben segítségre van szüksége.

Ha külföldről érkezik Hollandiába dolgozni, ebben is segítünk. A Hollandiába történő szállítástól a szállás megszervezéséig készséggel állunk rendelkezésére.

Charlie works személyes, megbízható, hozzáértő, innovatív, rugalmas és szórakoztató. Az ideális munkáltató, aki biztosítja, hogy megtalálja álmai munkáját, és aki mindig mellette van. Ne aggódjon, legyen boldog, nálunk van!

Alapértékei

Charlie tények

Charlie employees

Támogatás

Amikor megkezdi munkáját a Charlie Worksön keresztül, sok új dolog vár Önre: egy idegen ország, egy ismeretlen kultúra és egy új munka! Hogy Ön gondtalanul indulhasson és annak érdekében, hogy minden simán menjen, az egyik Job Consultant munkatársunktól kap támogatást. A Job Consultant elkíséri az új szállására és kérdés esetén ő lesz az elsődleges kapcsolattartója is. Egyéb kérdés esetén mindig kapcsolatba léphet a Charlie Worksszel.

Charlie Support-tal
Charlie employees

Fizetés

A Charlie-nál a fizetés számos tényezőtől függ. Ide tartozik az Ön által végzett munka típusa, munkatapasztalata, valamint az, hogy milyen képzést vagy bizonyítványt szerzett. Mindig többet fog kapni, mint a törvényes minimálbér. A fizetését hetente fizetik. Minden fizetési szelvénye és fontos információja könnyen megtalálható az online alkalmazotti portálon.

Charlie housing

Lakhatás

Ha amellett dönt, hogy Hollandiába költözik és a Charlie Worksön keresztül vállal munkát, gyakran rövid időn belül elkezdhet dolgozni új állásában. Az idő hiánya miatt néha nehéz lakhatásról gondoskodni. Emiatt mindig felajánlunk egy lakhatási lehetőséget az egyik szállásunkon, akár rövid-, akár hosszútávú lakhatásról van szó. Gondoskodunk róla, hogy utazási ideje a lehető legrövidebb legyen és hogy a szállás minél közelebb legyen a munkahelyéhez.

Charlie Contract

Szerződés

Munkaszerződéseink fázis-alapú rendszeren alapulnak. Hogy Ön melyik szerződést kapja, attól függ, hogy mióta működik már együtt a Charlie Worksszel. Szeretne többet tudni az egyes szerződésekről? Ezen az oldalon további információt talál róluk. Kattintson ide, ha a szerződésekkel kapcsolatosan további információra van szüksége.

további információ

Letöltések

Videók

Alkalmazottaink véleménye

Munkát keresel?

Csatlakozz csapatunkhoz! Regisztrálj itt.

join us