Covid Hollandiában

Szeretne Hollandiában munkát vállalni, de aggasztják a holland COVID-19 vírussal kapcsolatos rendelkezések? Ezen az oldalon a legújabb híreket és holland kormány rendelkezéseket is megtalálja és a lehetőségekről is informálódhat.

Aktuális információ

Február 25-től Hollandiában már nem kötelező másfél (1,5) méteres távolságot tartani, illetve maszkot viselni. Ennek megtétele azonban erősen ajánlott. A tömegközlekedésben és a repülőtereken továbbra is kötelező az arcmaszk viselése. Végül a koronateszt pozitív eredménye után az elkülönítési tanácsot 5 napra rövidítettük, feltéve, hogy 24 órán keresztül nincs panasza.

evenementen

Mit szabad Hollandiában

Hollandiában február 25-től alapvetően minden nyitva tart. Újra nyitva vannak a vendéglátóipar és a szórakozóhelyek is. Ehhez már nincs szükség koronabelépőre, kivéve azokat a helyeket, ahol több mint 500 ember jön össze. Utóbbihoz továbbra is érvényes QR-kód szükséges. Ezt egy módon szerezheti meg: maximum 24 órás negatív tesztigazolással. A koronavírussal, az intézkedésekkel vagy a korona belépési igazolvánnyal kapcsolatos további információkért keresse fel a holland kormány weboldalát.

vaccinatie

Védőoltás külföldi munkavállalók számára

Megkezdődtek a koronavírus elleni védőoltások Hollandiában. A munkaerő-migránsok Hollandiában is kaphatnak védőoltást. Az oltás feltétele, hogy Ön regisztrálva legyen a Személyes Nyilvántartási Adatbázisban (BRP) vagy a Nem Rezidensek Nyilvántartási Adatbázisában (RNI). Erre magad is foglalhatsz időpontot. További információkért lásd ezt az oldalt.

mollen

Költözzön Hollandiába gondok nélkül

A Covid pandémia ellenére, gond nélkül jöhet és vállalhat munkát Hollandiában! Hollandiában csak néhány rendelkezés van, amely biztosítja, hogy mindenki egészséges maradhasson. Gond nélkül vállalhat munkát és jó dolgokat is csinálhat, járhat étterembe vagy különböző eseményekre. A Charlie Works az egész folyamat alatt segítséget nyújt, ha szüksége van rá. Így aggodalom nélkül költözhet Hollandiába!

Nem találta meg, amit keresett?

Ha még maradt kérdése, természetesen rendelkezésére állunk! Bátran kérdezzen minket. Ezt megteheti telefonon, e-mailben vagy WhatsApp.

Munkát keres Hollandiában?

Csatlakozz csapatunkhoz! Regisztrálj itt.

csatlakozz hozzánk