Nyilatkozat

A weboldalunkra látogatva elfogadja a következő feltételeket.

A Charlie works weboldal tervezése és összeállítása során a lehető leggondosabban jártunk el. Ettől függetlenül, előfordulhat, hogy néha helytelen és/vagy hiányos információkat tartalmaz. Kivételes alkalmak esetén a weboldal nem működik a megfelelő módon. A Charlie works és az alkalmazottai nem vonhatók felelősségre a helytelen és/vagy hiányos információkért, sem bármilyen vírus és/vagy kárt okozó szoftverekért a weboldalon és a weboldal nem megfelelő módon való működéséért sem.

A Charlie works fenntartja a jogot, hogy szövegeket változtasson meg, (grafikai) elemeket adjon hozzá az oldalhoz, vagy változtatásokat végezzen a weboldalon. Ezeket azért tesszük, hogy fejlesszük és fenntartsuk a minőséget és hogy mindig naprakészek legyünk. Bármilyen változtatás azonnal érvénybe lép, amint a weboldalon közzétételre kerül.

A weboldalunk látogatása és használata teljes mértékben a holland törvények alapján való. Az ebből adódó jogviták az ezért felelős hollandiai bíróságra kerülnek előterjesztésre.

A weboldal tartalma, mint a szövegek, képek, fotók, videók, gombok, logók, grafikai elemek és szoftverek, mind a Charlie works vagy a licencpartnerei tulajdona és a holland és nemzetközi szerzői jogok által védettek. A weboldalunk összetétele, tartalma és struktúrája szerzői jogok által védettek. Ezen tartalmak egyike sem sokszorosítható és/vagy nem tehető nyilvánossá a vezetőség által előzetesen kiadott engedély nélkül.

A Charlie works jelen nyilatkozata works magában foglalja – ha alkalmazható – azon (jogi) személyeket, akiknek javára szolgál a weboldal.

Ha problémája akad a weboldalunkkal, szeretnénk hallani a véleményét. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél hamarabb megoldjuk a problémát. A weboldal használatával kapcsolatos kérdésekkel és megjegyzésekkel kérjük, a supports@charlieworks.eu e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot.