Nyilatkozat

A weboldalunkra látogatva elfogadja a következő feltételeket.

A Charlie works weboldal tervezése és összeállítása során a lehető leggondosabban jártunk el. Ettől függetlenül, előfordulhat, hogy néha helytelen és/vagy hiányos információkat tartalmaz. Kivételes alkalmak esetén a weboldal nem működik a megfelelő módon. A Charlie works és az alkalmazottai nem vonhatók felelősségre a helytelen és/vagy hiányos információkért, sem bármilyen vírus és/vagy kárt okozó szoftverekért a weboldalon és a weboldal nem megfelelő módon való működéséért sem.

Charlie works behoudt zich het recht teksten te wijzigen, (grafische) elementen toe te voegen of andere aanpassingen te maken in de website. Dit doen we om de kwaliteit te verbeteren, hoog te houden en actueel te maken. Eventuele wijzigingen worden bij het plaatsen daarvan op deze website direct van kracht.

A weboldalunk látogatása és használata teljes mértékben a holland törvények alapján való. Az ebből adódó jogviták az ezért felelős hollandiai bíróságra kerülnek előterjesztésre.

A weboldal tartalma, mint a szövegek, képek, fotók, videók, gombok, logók, grafikai elemek és szoftverek, mind a Charlie works vagy a licencpartnerei tulajdona és a holland és nemzetközi szerzői jogok által védettek. A weboldalunk összetétele, tartalma és struktúrája szerzői jogok által védettek. Ezen tartalmak egyike sem sokszorosítható és/vagy nem tehető nyilvánossá a vezetőség által előzetesen kiadott engedély nélkül.

A Charlie works jelen nyilatkozata works magában foglalja – ha alkalmazható – azon (jogi) személyeket, akiknek javára szolgál a weboldal.

Ha problémája akad a weboldalunkkal, szeretnénk hallani a véleményét. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél hamarabb megoldjuk a problémát. A weboldal használatával kapcsolatos kérdésekkel és megjegyzésekkel kérjük, a supports@charlieworks.eu e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot.