A Charlie works egy európai munkaközvetítő, akiknek szenvedélyük a munka. A lelkes alkalmazottakat az ügyfelekkel megismertetve, a Charlie works szeretne a kapocs lenni, amely megtalálja az ügyfelei számára a megfelelő megoldást. Célunk, hogy a munka kicsit könnyebb és szórakoztatóbb legyen, mindenki számára.

Don’t worry be happy, Önnel vagyunk.

Charlie Over ons

Működésünk

Erős csapatszellem jellemez minket, és hiszünk abban, hogy együttes erővel el tudjuk végezni a feladatokat. Segítünk ügyfeleinknek, hogy cégük munkafolyamatai zökkenőmentesek legyenek. Ehhez további munkaerő kapacitást kínálunk és különböző fejlesztési javaslatokat teszünk. Ezen túlmenően tanácsadást kínálunk, és folyamatos támogatást nyújtunk az együttműködés maximális kihasználása érdekében. Számos különféle ágazatban jelen vagyunk, mint például a logisztika, a mezőgazdaság és az élelmiszeripar. Azonban, mint az ideiglenes foglalkoztatási szektor kreatív szereplője, elég rugalmasak vagyunk ahhoz, hogy más ágazatokban is tudjunk személyügyi megoldásokat kínálni.

Hisszük, hogy ha van az embereknek munkája, az hozzájárul a boldogságukhoz. Ez az, amiért képzett és motivált csapatjátékosainkat szeretnénk a megfelelő cégeknél elhelyezni. Segítjük őket a munkahelyen kívül is, és támogatjuk embereinket.

ügyfelek

Amit ajánlunk

A Charlie works különféle együttműködési formákat kínál. Egyrészt munkaerő-kölcsönzésre szakosodtunk. Segítünk azoknak az ügyfeleknek, akik (váratlanul) munkaerőt keresnek. Motivált és képzett, a céghez illő munkatársakat keresünk. Ez egy rugalmas megoldás, amely sok kényelmet nyújt az ügyfélnek, mert mi gondoskodunk a teljes tervezési és bérszámfejtési folyamatról.

A Charlie works házon belül egy olyan együttműködési forma, amelyben az ügyfél helyéről alkalmazunk személyzetet. Személyreszabott megoldásokat kínálunk, és igykezsünk szolgálatásainkat a leehtő leghatékonyabban, a lehető legalacsonyabb költségekkel és magas megtérüléssel nyújtani. Együtt keressük az optimális kapcsolatot a személyzet és a munkateher között.

A projektszolgáltatással egy teljes folyamatot (egy részét) átvesszük a megrendelőtől. A projekten önálló vállalkozóként dolgozunk. Vezetésünk és felügyeletünk alatt a csomagolási és átcsomagolási tevékenységet saját csapatunk végzi.

Charlie works Európában

Charlie works Európában

Arra törekszünk, hogy a foglalkoztatási megoldások legkiemelkedőbb partnere legyünk Európában, és határozottan jó irányba haladunk. Hollandiában, Lengyelországban, Szlovákiában és Magyarországon található irodáinkon keresztül egész Európából alkalmazunk munkavállalókat, míg Hollandiában és Lengyelországban munkavállalók kihelyezésével is foglalkozunk. Központi szervezetként mindenkit egy csapatba fogunk össze, és minden munkavállalónkat és ügyfelünket támogatjuk a munkájában.

helyszíneink
Charlie Staffing

Szakember ellátás

Lengyelországi irodáink egyike olyan, speciális funkciókat ellátó kirendeltség, amely magasan képzett személyzet toborzásával és kiválasztásával foglalkozik. A Charlie szakember-ellátó csapata a szakmai képesítéssel (BTEC), valamint a főiskolai és egyetemi diplomával rendelkező szakemberekre összpontosít. Rátalálni az igazán jó alkalmazottakra olyan szakterület, amely a munkaadók jelentős idejét felemészti. Mi levesszük a válladról a toborzástól és a kiválasztástól az állásinterjúkig és az elutasításokig tartó átfogó folyamatot. Hisszük, hogy fontos jól megismerni mind a munkavállalóinkat, mind az ügyfeleinket, hogy tökéletes választások születhessenek. Ezért szánunk időt arra, hogy megértsük, mi teszi a feleket kölcsönösen elégedetté.

Charlie fejleszt

Charlie fejleszt

A világ gyorsan változik. Ezért vagyunk mi is folyamatosan mozgásban. Szakembereink új ötleteken dolgoznak nap mint nap. Lehetőségeket keresünk, hogy kiterjesszük a hálózatunk és forradalmi technológiákat tesztelünk. Egy cél van a szemünk előtt: megkönnyíteni a munka és munkások keresését.

Careers Charlie works

Careers @ Charlie works

A Charlie személyes, innovatív, megbízható, kompetens, rugalmas és könnyed. Alapértékeink meghatározzák vállalati kultúránkat. Mosolyt csalunk ügyfeleink, ideiglenes munkavállalóink és egymás arcára. Te is keményen dolgozó munkavállaló vagy, aki szeretne elfoglalt lenni és hozzájárulni a Charlie fejlődéséhez? Tekintsd meg aktuális állásajánlatainkat itt!

üresedések

Hollandiában végzett munka benyomása

Alapértékei

A Holland Kézilabda Szövetség
büszke szponzora!

handball
Handbal

Ismerd meg a vezetőinket

Tanúsítványok