Üdvözöljük!

Mi vagyunk a Charlie works, az Ön partnere a személyzeti megoldások területén.
Támogatjuk a teljes munkafolyamat minden kihívásában.
Segítünk megtalálni azt az alkalmazottat, aki tökéletesen megfelel az Ön cégének.

Cégednek alkalmazottakra van szüksége, vagy csak további információt szeretnél kapni?

Add meg adataidat, és munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül visszahív.

Elérhetőségeit

  ügyfelek

  Miért a Charlie?

  Figyelmünk középpontjában a toborzás és az ideiglenes foglalkoztatás áll, mely értelmében szakterületünk az olyan tehetségek felkutatása, akikre valóban számíthatsz, és akik passzolnak a vállalkozásodhoz. Mindezt úgy érjük el, hogy odafigyelünk a részletekre, megközelítésünk pedig személyes és szórakoztató. Céged betöltetlen állásai jó kezekben vannak tapasztalt toborzókból álló csapatunknál, akik kiterjedt nemzetközi hálózatunkból merítve megtalálják, akit keresel. Cégünk az a minőségi partner, aki a megfelelő pillanatban ott lesz, hogy segítsen. Jelentős mértékű hozzájárulást biztosítunk az ideiglenes foglalkoztatás teljes folyamatához; úgy ismernek minket, mint autentikus toborzó partnert, aki üdítő megközelítéseket alkalmaz.

  Szeretnénk ott lenni ügyfeleink és ideiglenes munkavállalóink számára komplett csomagok nyújtásával. Segítséget nyújtunk a teljes munkafolyamat során, a HR szolgáltatásoktól kezdve a munkaerőpiac legújabb fejleményeivel kapcsolatos tanácsadásig.

  Több mint 3000 hálóhely áll rendelkezésünkre ideiglenes munkavállalóink számára a Charlie lakhatási lehetőségekért felelős csapatának köszönhetően, akik gondoskodnak a költöztetésről, a szerelési munkálatokról és a vendégek fogadásáról. Ráadásul az ingázás költségeit sem hárítjuk át ideiglenes dolgozóinkra. Kerékpárokat és olykor autót is biztosítunk számukra.

  ügyfelek

  Szektorok

  A Charlie különféle ágazatokban tevékenykedik, így például a logisztika, a mezőgazdaság, az élelmiszeripar, valamint az építőipar és a technológia területén. Rugalmasságunk és innovatív működésünk révén további ágazatokban is tudunk a cégének megfelelő személyügyi megoldásokat kínálni. A targoncavezetőtől az üvegházi munkásig, a gépkezelőtől az árufeltöltőig. Mindegy, hogy 1 ideiglenes alkalmazottra van szükséged, vagy 600-ra szezonálisan, örömmel segítünk!

  Ideiglenes foglalkoztatás

  Ideiglenes foglalkoztatás

  Az ideiglenes foglalkoztatás ideális, ha az ügyfél bővíteni szeretné a csapatát, de nem tudja, meddig. Ez használható a személyi szükésgletek váratlan csúcspontjának kielégítésére vagy a beteg alkalmazott ideiglenes helyettesítésére. A nagy tavunkban horgászva motivált és képzett csapatjátékosokat találunk, akik megfelelnek a cégnek. Emelett az ideiglenes foglalkoztatás rugalmas, mert az ügyfél határozza meg, hogy milyen időtartamra van szükség a munkaerőre. A teljes tervezési és bérszámfejtési folyamat lebonyolításával is biztosítjuk a kényelmet.

  inhouse cw

  Házon belüli szolgáltatások

  A Charlie works házon belül egy olyan együttműködési forma, amelyben az ügyfél helyéről alkalmazunk személyzetet. Ez lehet teljes vagy részmunkaidős jelenlét, az igény nagyságától függően.

  Házon belüli szolgáltatásokkal személyre szabott megoldásokat kínálunk nagy ügyfelek számára. Figyeljük a céget és annak folyamatait, és igyekszünk a lehető leghatékonyabban nyújtani szolgáltatásainkat. Ez azt jelenti, hogy az ügyfélelel együtt keressük a megoldást a költésgek lehető legalacsonyabbra csökkentésére, de egyben a lejobb módszert is a lehető legmagasabb hozam elérésére. Ennek során optimális összhangot keresünk a személyzet foglalkoztatása és a munkaterhelés között.

  Projectservice CW

  Projekt szolgáltatás

  A projektszolgáltatással egy teljes folyamatot (egy részét) átveszünk az ügyféltől. Ebben a a modellben a Charlie önálló vállalkozóként dolgozik a projektben. A megrendelővel előre egyértelmű megállapodásokat kötünk a szállítandó kimenetről és az erőforrások és gépek lehetséges telepítéséről. Munkába érve a meghatározott csomagolási és újracsomagolási tevékenységet saját munkatársainkból álló csapatunk végzi vezetésünk és felügyeletünk alatt.

  Partnereink véleménye rólunk

  Néhány a legnagyobb ügyfeleink közül

  A folyamat

  Alapértékei

  Ügyfélportál

  Hiszünk a csapatmunkában. Ezért nem Önnek dolgozunk, hanem Önnel. Sőt, nem csak, hogy Önnel együtt dolgozunk, de aktívan részt veszünk a megfelelő megoldások megtalálásában. Csak együtt haladhatunk előre.

  login
  Ügyfélportál

  Letöltések