Bine ai venit!

Pe această pagină, poți găsi informații despre cum e să lucrezi la Charlie works. Ești deja angajat la Charlie works? Pe această pagină poți găsi și portalul pentru a-ți vedea salariul, programul de lucru și instructajele. Ai nevoie de ajutor? Charlie supports este aici pentru tine.

Charlie Portal

Portalul Charlie

În portalul pentru angajați, vei găsi toate informațiile importante și practice pentru muncă, precum programul tău, fluturașul de salariu și cererile de concediu.

Portalul Charlie
Charlie employees

Lucrul la Charlie works

Pe scurt, a lucra prin Charlie works înseamnă că tu, ca angajat temporar, vei lucra pentru unul dintre clienții noștri din diverse sectoare. Aceasta poate fi fie pentru o perioadă lungă de timp, fie pentru o perioadă mai scurtă. Depinde de dorințele tale și de cele ale clientului. Charlie works încearcă întotdeauna să găsească ce ți se potrivește cel mai bine pentru ca tu să poți merge la lucru cu drag în fiecare zi.

Vii din străinătate să lucrezi în Olanda? Vizitează această pagină pentru informații despre munca în Olanda.

lucrează în Olanda

Impresia de a lucra în Olanda

Procesul

clienți

De ce Charlie?

La Charlie works, noi credem că un loc de muncă contribuie la fericire. De aceea, îți ascultăm cu atenție dorințele și nevoile, în așa fel încât găsim mereu un loc de muncă care ți se potrivește perfect. În acest fel, te bucuri să mergi la lucru în fiecare zi! Charlie works oferă o gamă largă de locuri de muncă în diverse sectoare, precum logistică, producție, gastronomie și agricultură. Acesta este motivul pentru care există ceva pentru toată lumea și poți mereu alege pentru care poziție să aplici.

Dacă faci alegerea să lucrezi la Charlie works, noi te vom ajuta pe tot parcursul drumului. Vei fi primit cu brațele deschise și vei primi un dosar informativ și cursurile necesare de pregătire înainte de a începe. Te vom sprijini, de asemenea, și după ce începi să lucrezi! Charlie supports și Consultantul tău sunt mereu acolo pentru tine dacă ai întrebări sau dacă ai nevoie de ajutor cu orice.

Dacă vii din străinătate să lucrezi în Olanda, noi te vom ajuta și cu asta. De la transportul în Olanda până la aranjarea cazării, suntem aici pentru tine.

Charlie works este un partener personal, de încredere, competent, inovator, flexibil și distractiv. Angajatorul ideal, care se asigură că îți găsești locul de muncă visat și care este mereu lângă tine. Nu te îngrijora, fii fericit, te susținem noi!

Valori de bază

Despre Charlie

Charlie employees

Sprijinul

Când începi să lucrezi la Charlie works, multe lucruri pot fi noi pentru tine: o țară străină, o cultură diferită și un nou loc de muncă! Pentru a te liniști și pentru a ne asigura că totul merge strună, vei fi îndrumat de către unul dintre consultanții noștri. Consultantul te va acompania la noua ta locuință și va fi primul punct de contact în caz că ai întrebări. Dacă ai orice alte întrebări, poți întotdeauna contacta Charlie supports.

Charlie supports
Charlie employees

Salariul

La Charlie works, salariul depinde de un număr de factori. Aceștia includ tipul de muncă pe care îl vei face, experiența ta profesională și tipul de pregătire sau certificatele pe care le-ai obținut. Vei primi întotdeauna mai mult decât salariul minim legal. Toți fluturașii tăi de salariu și informațiile importante pot fi găsite cu ușurință pe portalul online pentru angajați.

Charlie housing

Cazarea

Când alegi să vii și să lucrezi pentru Charlie works în Olanda, deseori poți începe să lucrezi pentru compania ta foarte rapid. Poate fi dificil să găsești o locuință într-un timp atât de scurt. De aceea, noi oferim mereu opțiunea de a sta într-una din locațiile noastre de cazare, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Noi ne asigurăm că durata navetei este cât se poate de scurtă, oferindu-ți o locuință cât mai aproape de locul tău de muncă.

Charlie Contract

Contractul

Contractele noastre de lucru sunt încheiate pe baza unui sistem în faze. Tipul de contract pe care îl primești depinde de cât de mult ai lucrat la Charlie works. Vrei să știi mai multe despre diferitele contracte? Pe această pagină vei găsi mai multe informații. Apasă aici pentru mai multe detalii despre contract.

mai multe informații

Descărcări

Videoclipuri

Ce spun angajații noștri despre noi

Cauți un loc de muncă?

Intră în echipă! Înregistrează-te aici.

join us