Bine ai venit!

Suntem Charlie works, partenerul tău în domeniul soluțiilor de personal.
Te vom sprijini cu toate provocările legate de întregul proces de lucru.
Te vom ajuta să găsești un angajat care să se potrivească în compania ta.

Compania ta are nevoie de angajați sau dorești doar mai multe informații?

Introdu datele și vei fi contactat cât mai curând posibil de unul dintre managerii noștri de cont.

Detalii de contact

  clienți

  De ce Charlie?

  Our focus is on recruitment and temporary employment, which makes it our specialty to look for talent you can count on and that suits your organisation. We do this with an eye for detail and a personal and fun approach. Your job vacancies are in good hands with our team of experienced recruiters who can deploy people from our large international network. We are the quality partner that will offer support at the right moment. We make an important contribution to the entire temporary employment process and are recognized as a natural recruitment partner who uses a refreshing approach.

  Vrem să fim alături de clienții și lucrătorii temporari, oferind un pachet complet. Putem sprijini întregul proces de lucru, de la servicii de resurse umane până la consiliere cu privire la ultimele evoluții de pe piața muncii.

  Avem peste 3000 de locuri de dormit disponibile pentru angajații noștri temporari, cu echipa de facilități de locuințe Charlie care se ocupă de mutări, reparații și primirea oaspeților. În plus, nu transferăm costurile pentru navetă către lucrătorii noștri temporari. Acestora li se va pune la dispoziție o bicicletă și, uneori, o mașină.

  clienți

  Sectoare

  Charlie works este activă în diverse sectoare, cum ar fi logistică, agricultură, alimentație și construcții și tehnologie. Prin flexibilitate și inovație, putem oferi, de asemenea, soluții de personal în alte sectoare, care se potrivesc companiei tale. De la șoferul stivuitorului la lucrătorul în seră și de la operatorul mașinii la cel care preia comenzi. Fie că ai nevoie de un angajat temporar sau de 600 de persoane pentru un sezon, suntem bucuroși să te ajutăm!

  Angajare temporară

  Angajare temporară

  Angajarea temporară este ideală dacă un client dorește să-și extindă echipa, dar nu știe încă pentru cât timp. Acesta poate fi folosit pentru a umple vârfurile neașteptate ale nevoilor de personal sau pentru a înlocui temporar un angajat bolnav. Pescuind în iazul nostru mare, găsim jucători de echipă motivați și calificați care se potrivesc companiei. În plus, angajarea temporară este flexibilă, deoarece clientul stabilește perioada pentru care este nevoie de personal. De asemenea, oferim confort prin îngrijirea întregului proces de planificare și salarizare.

  inhouse cw

  Servicii interne

  Charlie works inhouse este o formă de colaborare, prin care noi angajăm personalul din locația clientului. Aceasta poate fi o prezență permanentă sau part-time, în funcție de dimensiunea cererii.

  Prin serviciile interne, oferim soluții personalizate pentru clienți mari. Analizăm compania și procesele sale, și încercăm să oferim serviciile noastre cât mai eficient posibil. Asta înseamnă că, împreună cu clientul, căutăm cel mai bun mod de a menține costurile cât mai scăzute, dar obținem, în același timp, cel mai înalt randament posibil. Pentru a face asta, căutăm o potrivire optimă între angajarea personalului și volumul de muncă.

  Projectservice CW

  Serviciul proiect

  Cu serviciul proiect, noi preluăm (o parte din) un proces de la client. După acest model, Charlie works funcționează ca un contractant independent pentru proiect. Noi facem aranjamente clare în avans cu clientul despre rezultatul care trebuie livrat, și despre posibila mobilizare de resurse și utilaje. Atunci când trecem la treabă, activitățile incluse de împachetare și reîmpachetare sunt efectuate de către propria noastră echipă de angajați, sub conducerea și supervizarea noastră.

  Ce spun clienții noștri despre noi

  Unii dintre cei mai mari clienți ai noștri

  Procesul

  Valori de bază

  Portalul pentru clienți

  Credem în munca în echipă. De aceea, nu lucrăm pentru tine, ci cu tine. Și nu numai că lucrăm împreună, ci participăm activ la găsirea soluțiilor adecvate. Doar împreună putem progresa.

  login
  Portalul pentru clienți

  Descărcări