Corona în Olanda

Vrei să vii să lucrezi în Olanda, dar ești curios cu privire la regulile actuale COVID-19 în Olanda? Pe această pagină poți citi cele mai recente informații și reguli ale guvernului olandez și ce se poate face în Olanda.

Informații actuale

Din 25 februarie, nu mai sunteți obligat în Țările de Jos să păstrați o distanță de un metru și jumătate (1,5) sau să purtați mască de protecție. Cu toate acestea, este recomandat să faceți acest lucru. Purtarea măștii este încă obligatorie în transportul public și în aeroporturi. În cele din urmă, după un rezultat pozitiv la un test corona, sfatul de izolare a fost scurtat la 5 zile, cu condiția să nu aveți plângeri timp de 24 de ore.

evenementen

Ce se poate face în Olanda

Practic, totul este deschis în Olanda din 25 februarie. Industria ospitalității și cluburile de noapte sunt, de asemenea, deschise din nou. Acest lucru nu mai necesită un permis de intrare corona, cu excepția locurilor din interior în care se adună peste 500 de persoane. Pentru acesta din urmă, este încă necesar un cod QR valid. Puteți obține acest lucru într-un singur mod: cu un certificat de testare negativ de maximum 24 de ore. Pentru mai multe informații despre coronavirus, măsuri sau permisul de intrare corona, vă trimitem pe site-ul guvernului olandez.

vaccinatie

Vaccinarea pentru muncitorii străini

Au început vaccinările împotriva coronavirusului în Olanda. Migranții de muncă se pot vaccina și în Țările de Jos. Condițiile pentru vaccinare sunt că sunteți înregistrat în Baza de date a evidențelor personale (BRP) sau în baza de date a evidențelor nerezidenților (RNI). Puteți face singur o programare pentru aceasta. Pentru mai multe informații, consultați această pagină.

mollen

Mersul liniștit în Olanda

În ciuda pandemiei de corona, poți veni în Olanda și poți lucra aici fără probleme! În Olanda există doar câteva mici măsuri pentru a asigura că toată lumea este și rămâne în siguranță. Poți lucra fără probleme în Olanda, dar poți face și lucruri interesante precum ieșitul la cină sau mersul la evenimente. Charlie works te ajută pe tot parcursul procesului și este acolo pentru tine când ai nevoie de ajutor. Așadar, poți veni liniștit să lucrezi în Olanda!

Nu ai găsit ce căutai?

Dacă ceva este neclar, atunci suntem aici pentru tine cu siguranță! Adresează-ți toate întrebările către Charlie supports. Poți face aceasta la telefon, trimițând un email sau prin WhatsApp.

Cauți un loc de muncă în Olanda?

Intră în echipă! Înregistrează-te aici.

alătură-te