Charlie works este o agenție europeană pentru ocuparea forței de muncă cu pasiune pentru muncă. Prin crearea legăturii dintre angajații motivați și clienți, Charlie works dorește să fie liantul care se străduiește să găsească soluțiile potrivite pentru clientul nostru. Scopul nostru este de a face munca puțin mai ușoară și mai distractivă pentru toată lumea.

Nu îți face griji, fii fericit, noi te vom ajuta.

Charlie Over ons

Ce oferim

Avem un puternic spirit de echipă și credem că lucrând împreună facem treabă bună. Ajutăm clienții să realizeze un proces de lucru impecabil. Facem acest lucru oferind capacitate de lucru suplimentară și propunând îmbunătățiri. În plus, oferim sfaturi și sprijin permanent pentru a beneficia la maximum de colaborare. Angajăm în diverse sectoare, cum ar fi logistică, agricultură și alimentație. Dar, în calitate de actor creativ în sectorul ocupării temporare, suntem suficient de flexibili pentru a oferi și o soluție de personal în alte sectoare.

Credem că a avea un loc de muncă contribuie la starea de bine. De aceea, vrem să potrivim angajații noștri calificați și motivați cu companiile corespunzătoare. De asemenea, îi asistăm în afara locului de muncă și ne sprijinim oamenii.

clienți

Ceea ce oferim

Charlie works oferă diverse forme de colaborare. În primul rând, suntem specializați în angajarea temporară. Noi ajutăm clienții care au nevoie (în mod neașteptat) de personal. Noi căutăm angajați motivați și calificați, care se potrivesc companiei. Aceasta este o soluție flexibilă, ce îi oferă clientului multă comoditat,e pentru că noi ne ocupăm de întregul proces de planificare și plată.

Charlie works inhouse este o formă de colaborare în care noi angajăm personalul din locația clientului. Oferim soluții personalizate și încercăm să oferim serviciile noastre cât mai eficient, la cel mai mic preț și cu cel mai înalt randament. Împreună, căutăm conexiunea optimă între personal și volumul de muncă.

Cu serviciul proiect, noi preluăm (o parte din) un proces de la client. Funcționăm astfel ca un contractant independent pentru proiect. Sub conducerea și supervizarea noastră, activitățile de împachetare și reîmpachetare sunt efectuate de către propria noastră echipă.

Charlie works în toată Europa

Charlie works în toată Europa

Ne străduim să fim cel mai proeminent partener în soluțiile de ocupare a forței de muncă din Europa și cu siguranță ne îndreptăm în direcția cea bună. Recrutăm angajați din întreaga Europă de la birourile noastre din Olanda, Polonia, Slovacia și Ungaria și mobilizăm oameni în Țările de Jos și în Polonia. Ca organizație centrală, îi adunăm pe toți împreună într-o singură echipă și îi sprijinim pe toți angajații și clienții noștri în munca lor.

locații
Charlie Staffing

Personal

De la birourile noastre din Polonia avem o filială specială care se ocupă cu recrutarea și selecția de personal cu înaltă pregătire. Personalul Charlie se concentrează pe talentele cu nivel de profesională (BTEC), colegiu și universitate. Găsirea unui angajat bun este o specialitate care ocupă mult timp pentru un angajator. Te scăpăm de procesul extins de la recrutare și selecție la interviuri de angajare și de respingeri. Credem că este important să ne înțelegem angajații și clienții, astfel încât să putem face o potrivire perfectă. De aceea, nu ne grăbim, pentru a descoperi ceea ce va mulțumi ambele părți.

Charlie inovează

Charlie inovează

Lumea se schimbă rapid. De aceea, suntem mereu în mișcare. Specialiștii noștri lucrează în fiecare zi la concepte noi. Căutăm oportunități de a ne extinde rețeaua și testăm tehnologii inovatoare. Având în vedere acest lucru, avem un singur obiectiv în minte: simplificarea căutării locurilor de muncă și a angajaților.

Careers Charlie works

Careers @ Charlie works

Charlie este personal, inovator, fiabil, competent, flexibil și distractiv. Valorile noastre de bază ne determină cultura corporativă. Aducem un zâmbet pe fața clienților noștri, a lucrătorilor noștri temporari și a fiecăruia. Ești un muncitor care dorește să ocupe un loc de muncă și să contribuie la dezvoltarea lui Charlie? Consultă locurile noastre de muncă vacante actuale aici!

locuri de muncă

Impresia de a lucra în Olanda

Valori de bază

"Mândru sponsor al Asociației Olandeze de Handbal!"

handbal
Handbal

Fă cunoștință cu echipa noastră de conducere

Certificate