Declinare de responsabilitate

Vizitând site-ul nostru web acceptați următoarele condiții.

Site-ul Charlie works a fost conceput și compilat cu cea mai mare atenție posibilă. Cu toate acestea, uneori poate conține informații incorecte și/sau incomplete. În cazuri excepționale, este posibil ca site-ul să nu funcționeze așa cum ar trebui. Charlie works și angajații săi nu sunt răspunzători pentru informațiile incorecte și/sau incomplete de pe site, nici pentru orice virus și/sau software care provoacă daune pe el, nici pentru utilizarea dăunătoare sau (in)accesibilitatea site-ului.

Charlie works își rezervă dreptul de a modifica textele, de a adăuga elemente (grafice) sau de a face alte ajustări site-ului. Facem acest lucru pentru a îmbunătăți calitatea, a o menține ridicată și a fi la zi. Orice modificare va intra în vigoare imediat după publicarea pe site.

Vizitarea și utilizarea site-ului nostru sunt reglementate exclusiv de legea olandeză. Litigiile care decurg din aceasta vor fi transmise instanței competente din Olanda.

Conținutul acestui site, cum ar fi textele, imaginile, fotografiile, videoclipurile, butoanele, siglele, elementele grafice și software-ul, este proprietatea Charlie works sau a licențiatorilor săi și este protejat conform legii olandeze și internaționale a drepturilor de autor. Compoziția, conținutul și structura site-ului nostru sunt protejate prin drepturi de autor. Niciunul dintre aceste conținuturi nu poate fi reprodus și/sau făcut public în niciun fel fără permisiunea scrisă prealabilă din partea conducerii.

În aceste precizări legale, Charlie works include, în măsura în care este cazul, și persoanele (juridice) în beneficiul cărora este destinat acest site.

Dacă ai probleme pe site-ul nostru, am dori să aflăm. Vom face tot posibilul să le rezolvăm cât mai curând posibil. Pentru întrebări sau comentarii cu privire la utilizarea acestui site, ne poți contacta la support@charlieworks.eu.