Bine ai venit!

Ne bucurăm că ești aici și că vrei să faci parte din Echipa Charlie! Înțelegem că decizia de a lucra în străinătate poate fi una importantă. De aceea, noi vrem să te facem să te simți ca acasă. Înțelegem că probabil ai multe întrebări despre asta. Pe această pagină vom încerca să răspundem la cele mai frecvente întrebări și să-ți oferim o impresie despre ce înseamnă să lucrezi în Olanda.

Întrebarea ta nu este inclusă? Nicio problemă, Charlie works este aici pentru tine! Adresează orice întrebare ai către Charlie supports. Poți face aceasta la telefon, trimițând un email sau prin WhatsApp.

Impresia de a lucra în Olanda

Werken in Nederland- Vervoer

Transportul către Olanda

Căutarea unui loc de muncă în străinătate nu este întotdeauna cea mai ușoară opțiune. Prima întrebare pe care mulți o au este: "cum ajung în Olanda?" Charlie works te poate ajuta să ajungi la destinație cu autobuzul. Ai propria mașină sau preferi să călătorești cu avionul? Nicio problemă! Alegerea îți aparține în totalitate.

Werken in Nederland - Huisvesting

Cazarea

Când alegi să vii și să lucrezi pentru Charlie works în Olanda, deseori poți începe să lucrezi pentru compania ta foarte rapid. Poate fi dificil să găsești o locuință într-un timp atât de scurt. De aceea, noi oferim mereu opțiunea de a sta într-una din locațiile noastre de cazare, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Noi ne asigurăm că durata navetei este cât se poate de scurtă, oferindu-ți o locuință cât mai aproape de locul tău de muncă.

Werken in Nederland - Begeleiding

Îndrumarea

Un nou loc de muncă, o țară nouă și o cultură nouă. Multe se pot schimba într-un timp scurt pentru tine ca membru Charlie. La Charlie works, noi considerăm că îndrumarea la locul de muncă și în sfera socială este foarte importantă. De aceea, Charlie supports și consultanții noștri sunt mereu acolo pentru tine și te vor ajuta cu orice întrebare sau problemă. Bineînțeles că este posibil să nu îți placă locul tău de muncă. Te rugăm să ne anunți! Atunci vom căuta alte posibilități împreună pentru că Charlie works are multe locuri de muncă disponibile.

Werken in Nederland - Zorgverzekering

Asigurarea medicală

În Olanda, asigurarea medicală este o obligație legală pentru oricine locuiește sau lucrează în țară. Acest fapt cauzează uneori puțină confuzie pentru că asigurarea medicală nu este gratuită în Olanda. Când începi să lucrezi la Charlie works, trebuie să ai așadar asigurare medicală. Nu ai una încă? Suntem bucuroși să te ajutăm! Charlie works oferă o asigurare medicală colectivă prin HollandZorg angajaților care nu locuiesc permanent în Olanda. Costul de bază (nominal) pentru aceasta în 2022 este €29,22 pe săptămână. Poți citi mai multe despre asigurarea medicală pe această pagină.

Werken in Nederland - Benodigdheden

Cerințe

Există un număr de lucruri pe care trebuie să le aranjezi pentru a lucra în Olanda. De exemplu, ai nevoie de un număr de cont bancar pentru ca noi să-ți putem plăti salariul. Este obligatoriu să ai și un Burgerservicenummer (BSN). Nu ai unul încă? Te rugăm să contactezi Charlie supportsși noi te vom ajuta cu el! În cele din urmă, vei fi primit în locația noastră de cazare cu un pachet de bun venit ce conține strictul necesar, precum o farfurie, tacâmuri și informații importante. Ai întrebări despre ce ai nevoie pentru a veni să lucrezi în Olanda? Te rugăm să ne contactezi !

Werken in Nederland - Opleiding

Educație

Dezvoltarea personală este foarte importantă pentru noi. De aceea, avem propriul program de integrare în care îți pregătim module scurte pentru locul tău de muncă și pentru statul în Olanda. Avem de asemenea și propria ofertă de pregătire pe care tu , ca angajat temporar, o poți folosi. De exemplu, noi oferim cursuri pentru a învăța limba olandeză, atât în clasă, cât și online. În plus, poți urma diverse cursuri/instruiri, precum instruirea ca șofer de motostivuitor sau pentru răspunsul la urgențe interne (BHV). Te interesează întregul catalog de cursuri? Aruncă o privire peste această pagină.

Portalul Charlie
Werken in Nederland - De Nederlandse cultuur

Cultura olandeză

După cum poate te aștepți, cultura olandeză este diferită față de cea cu care ești obișnuit acasă. În Olanda, libertatea și sinceritatea sunt foarte normale. De exemplu, este normal să saluți lumea pe stradă chiar dacă nu o cunoști. Este, de asemenea, foarte normal și important pentru olandezi să primească și să ofere sugestii sau critici. Să nu te sperii că multe lucruri funcționează pe bază de programare. Olandezilor le place organizarea. Egalitatea este un alt aspect foarte important în Olanda. Gândește-te de exemplu la egalitatea dintre bărbați și femei - toată lumea merită șanse egale - dar și la faptul că persoane de diferite religii se respectă unii pe alții. Olandezii vorbesc cu străinii, cunoștințele și vecinii cu 'je' și 'jij'. ‘U’ este deseori folosit pentru cei care sunt mai în vârstă ca tine.

Werken in Nederland - Bezienswaardigheden

Locuri de vizitat

În cele din urmă, Olanda este plină de locuri frumoase de vizitat când începi să lucrezi aici. Pentru a te ajuta să începi, am enumerat câteva dintre ele pentru tine:

Cauți un loc de muncă?

Intră în echipă! Înregistrează-te aici.

alătură-te