Welkom!

Op deze pagina vind je informatie over werken bij Charlie works. Ben je al in dienst bij Charlie works? Dan vind je hier ook het portaal om je salaris, planning en trainingen in te zien. Heb je hulp nodig? Charlie supports staat voor je klaar.

Charlie Portal

Charlie portal

In het werknemersportaal vind je alle belangrijke en praktische informatie rondom je werk, zoals je werkplanning, salarisstrook en vakantieaanvragen.

Charlie portal
Charlie employees

Werken bij Charlie works

In het kort betekent werken via Charlie works dat jij, als uitzendkracht, aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers in diverse branches. Dit kan voor een langere periode zijn, maar ook voor een kortere tijd. Dat is afhankelijk van jouw wensen en die van de opdrachtgever. Charlie works probeert altijd de beste match voor jou te vinden zodat je iedere dag met plezier naar je werk kunt gaan.

Kom jij vanuit het buitenland naar Nederland om te werken? Bekijk dan ook deze pagina over werken in Nederland.

werken in nederland

Impressie van werken in Nederland

Het proces

opdrachtgevers

Waarom Charlie?

Bij Charlie works geloven we dat een baan bijdraagt aan geluk. Daarom luisteren wij goed naar jouw wensen en behoeftes, waardoor wij altijd een baan vinden die perfect bij jou past. Zo ga jij elke dag met plezier naar je werk! Charlie works heeft een ruim aanbod aan banen in diverse sectoren, zoals logistiek, productie, food en agri. Daarom zit er voor iedereen wel wat tussen en kun jij altijd zelf kiezen op welke functie jij solliciteert.

Als jij de keuze maakt om te werken bij Charlie works, zullen wij je helpen bij elke stap. Je wordt goed ontvangen en krijgt een informatieboekje en de benodigde trainingen voordat je aan de slag gaat. Ook als je begonnen bent met werken zullen we je bijstaan! Charlie supports en je Job consultant staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of als je ergens hulp bij nodig hebt.

Indien je vanuit het buitenland naar Nederland komt om te werken, zullen wij je ook hierbij helpen. Van het vervoer naar Nederland tot het regelen van huisvesting, wij staan voor je klaar.

Charlie works is persoonlijk, betrouwbaar, competent, innovatief, flexibel en fun. De ideale werkgever die ervoor zorgt dat jij jouw droombaan vindt en die je altijd bijstaat. Don’t worry, be happy, we got you!

Kernwaarden

Charlie facts

Charlie employees

Support

Wanneer je bij Charlie works aan de slag gaat, kunnen veel zaken nieuw voor je zijn: vreemd land, andere cultuur en een nieuwe baan! Om jou op je gemak te stellen en alles soepel te laten verlopen, word je begeleid door één van onze Job consultants. De Job consultant begeleidt jou naar je nieuw verblijft en is jouw eerste aanspreekpunt bij vragen! Mocht je toch nog vragen hebben, kun je altijd terecht bij Charlie supports.

Charlie supports
Charlie employees

Salaris

Bij Charlie works hangt het salaris af van een aantal factoren. Denk hierbij aan het soort werk dat je gaat doen, jouw werk ervaring en wat voor opleiding of certificaten je hebt behaald. Je ontvangt altijd meer dan het wettelijke minimumloon. Jouw salaris wordt iedere week uitbetaald. Al jouw loonstroken en belangrijke informatie vind je gemakkelijk terug in het online werknemersportaal.

Charlie housing

Huisvesting

Wanneer je de keuze maakt om bij Charlie works in Nederland te komen werken kun je vaak al snel aan de slag bij jouw opdrachtgever. Als je vanuit een ander land komt, kan het lastig zijn om in een korte tijd een woning te vinden. Daarom bieden wij je altijd de optie om in één van onze woningen te komen wonen voor zowel lang als kort verblijf. We zorgen dat jouw reistijd zo kort mogelijk is door je een woning aan te bieden die zo dicht mogelijk bij je werkplek ligt.

Charlie Contract

Contract

Onze arbeidscontracten zijn opgesteld aan de hand van een fasesysteem. Welk contract je krijgt is afhankelijk van hoe lang je bij ons werkt. Wil je meer weten over de verschillende contracten? Op deze pagina vind je meer informatie.

meer informatie

Downloads

Video’s

Wat onze medewerkers over ons zeggen

Ben jij op zoek naar werk?

Join the team! Schrijf je hier in.

join us