Charlie works is een Europees uitzendbureau met een passie voor werk. Door gemotiveerde werknemers aan opdrachtgevers te koppelen wil Charlie works de verbinder zijn die streeft naar het ontzorgen van de opdrachtgever. Ons doel is om het werk voor iedereen een beetje makkelijker en leuker te maken.

Don’t worry, be happy, we got you.

Charlie Over ons

Hoe wij werken

Wij hebben een sterk teamgevoel en geloven in samenwerking om de klus te klaren. Wij helpen opdrachtgevers met een vlekkeloos werkproces. Dit doen we door het aanbieden van extra arbeidscapaciteit en het voorstellen van verbeteringen. Daarnaast geven we advies en bieden we permanente ondersteuning aan om het maximale uit de samenwerking te halen. We zenden uit in diverse sectoren, zoals de logistiek, agri, en food. Maar als creatieve speler in de uitzendbranche zijn we flexibel genoeg om ook in andere sectoren een personeelsoplossing te bieden.

We geloven dat het hebben van een baan bijdraagt aan geluk. Daarom willen we onze gekwalificeerde en gemotiveerde teamplayers matchen aan de juiste bedrijven. Ook buiten de werkvloer staan we voor ze klaar en ondersteunen we onze mensen.

opdrachtgevers

Wat wij bieden

Charlie works biedt verschillende samenwerkingsvormen aan. Ten eerste zijn wij gespecialiseerd in uitzenden. Bij uitzenden helpen wij opdrachtgevers die (onverwacht) op zoek zijn naar personeel. Wij zoeken naar gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers die bij het bedrijf passen. Dit is een flexibele oplossing die veel gemak biedt voor de opdrachtgever doordat wij het gehele plannings- en verloningsproces verzorgen.

Charlie works inhouse is een samenwerkingsvorm waarbij wij personeel inzetten vanuit de locatie van de opdrachtgever. Hierbij bieden wij oplossingen op maat en proberen wij onze diensten zo efficiënt mogelijk te verlenen tegen zo laag mogelijke kosten en hoog rendement. We zoeken samen naar een optimale aansluiting van de personeelsinzet op het werkaanbod.

Bij projectservice nemen we een compleet proces(deel) over van de klant. Wij werken hierbij als standalone opdrachtnemer van het project. Onder onze leiding en toezicht worden in- en ompakwerkzaamheden uitgevoerd door ons eigen team.

Charlie works in heel Europa

Charlie works in heel Europa

We streven ernaar de meest prominente partner te zijn in werkgelegenheidsoplossingen in Europa en we gaan absoluut de goede kant op. Wij rekruteren medewerkers uit heel Europa vanuit onze kantoren in Nederland, Polen, Slowakije en Hongarije, en zenden uit in Nederland en Polen. Als centrale organisatie brengen wij iedereen samen in één team en ondersteunen wij al onze werknemers en opdrachtgevers bij hun werk.

locaties
Charlie Staffing

Staffing

Vanuit onze vestigingen in Polen hebben wij een speciale tak die zich bezighoudt met de werving en selectie van hoger opgeleid personeel. Charlie staffing richt zich op talenten met MBO+, HBO- en WO-niveau. Een goede werknemer vinden is een specialisme dat voor een werkgever veel tijd in beslag neemt. Wij nemen je het omvangrijke proces van werven en selecteren tot sollicitatiegesprekken en afwijzingen uit handen. We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van onze medewerkers en opdrachtgevers zodat we een perfecte match kunnen maken. Daarom nemen we de tijd om te ontdekken waar beide partijen gelukkig van worden.

Charlie innoveert

Charlie innoveert

De wereld van werk verandert snel. Daarom zijn wij altijd in beweging. Onze specialisten werken dagelijks aan nieuwe concepten. We zoeken naar mogelijkheden om ons netwerk uit te breiden en we testen innovatieve technologieën. Daarmee hebben wij één doel voor ogen: het vinden van werk én werknemers eenvoudiger maken.

Careers Charlie works

Careers @ Charlie works

Charlie is persoonlijk, innovatief, betrouwbaar, competent, flexibel en fun. Onze kernwaarden zijn bepalend voor onze bedrijfscultuur. Samen zorgen we voor een glimlach op het gezicht van onze klanten, uitzendkrachten maar ook van elkaar. Ben jij een harde werker die nooit stil staat en wil bijdragen aan de ontwikkeling van Charlie? Check dan hier onze actuele vacatures!

vacatures

Impressie van werken bij Charlie works

Kernwaarden

Trots sponsor van het Nederlands Handbal Verbond!

handbalbond
Handbal

Ons management stelt zich voor

Certificaten