Welkom!

Wij zijn Charlie works en wij zijn je partner op het gebied van personeelsoplossingen.
We ondersteunen je bij alle uitdagingen rondom het complete werkproces.
We helpen je een werknemer te vinden die past bij jouw bedrijf.

Heeft jouw bedrijf medewerkers nodig of wil je gewoon wat meer informatie?

Laat je gegevens achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld door één van onze accountmanagers.

Contactgegevens

  opdrachtgevers

  Waarom Charlie?

  Onze focus ligt op recruitment en uitzenden waardoor het ons specialisme is om talent te zoeken waar je op kunt rekenen en die past bij jouw organisatie. Dit doen we met oog voor detail en een persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Jouw openstaande vacatures zijn in goede handen bij ons team van ervaren recruiters die mensen uit ons grote internationale netwerk kunnen inzetten. Wij zijn de partner met kwaliteit die ondersteuning biedt op het juiste moment. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan het gehele uitzendproces en worden erkend als een vanzelfsprekende recruitmentpartner die een verfrissende werkwijze hanteert.

  Wij willen er graag zijn voor onze klanten en uitzendkrachten door een compleet pakket aan te bieden. We kunnen in het hele werkproces ondersteunen, van HR services tot het adviseren over de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt.

  Voor onze uitzendkrachten hebben wij ruim 3000 slaapplaatsen beschikbaar met Charlie housing met een eigen facilitair team die zorg draagt voor verhuizingen, reparaties en natuurlijk de ontvangst van de gasten. Daarnaast berekenen wij geen kosten voor woon-werkverkeer door aan onze uitzendkrachten. Ze hebben de beschikking over een fiets en soms zelfs over een auto.

  opdrachtgevers

  Sectoren

  Charlie works is actief in verschillende sectoren, zoals logistiek, agri, food en bouw & techniek. Door flexibiliteit en innovatie kunnen we ook in andere sectoren een personeelsoplossing bieden die past bij jouw bedrijf. Van heftruckchauffeur tot kasmedewerker en van machineoperator tot orderpicker. Of je nou 1 tijdelijke medewerker nodig hebt of 600 voor een seizoen, wij gaan met plezier aan de slag!

  Uitzenden

  Uitzenden

  Uitzenden is ideaal als een opdrachtgever het team wil uitbreiden, maar nog niet weet voor hoe lang. Hiermee worden onverwachte pieken in de personeelsbehoefte opgevangen of kan een zieke medewerker tijdelijk worden vervangen. Door te vissen in onze grote vijver vinden wij gemotiveerde en gekwalificeerde teamplayers die bij het bedrijf passen. Daarnaast is uitzenden flexibel, omdat de opdrachtgever de periode bepaalt waarvoor personeel nodig is. Wij zorgen ook voor gemak door het gehele plannings- en verloningsproces op ons te nemen.

  inhouse cw

  Inhouse services

  Charlie works inhouse is een samenwerkingsvorm waarbij wij vanuit de locatie van de opdrachtgever personeel inzetten. Dit kan een fulltime, maar ook een parttime aanwezigheid zijn, afhankelijk van de grootte van de vraag.

  Bij inhouse services bieden wij oplossingen op maat voor grote klanten. We kijken naar het bedrijf en de processen en proberen onze diensten zo efficiënt mogelijk te verlenen. Dit houdt in dat we samen met de klant kijken naar de beste manier om de kosten zo laag mogelijk te houden, maar tegelijkertijd een zo hoog mogelijk rendement te behalen. We zoeken hierbij naar een optimale aansluiting van de personeelsinzet op het werkaanbod.

  Projectservice CW

  Projectservice

  Bij projectservice nemen we een compleet proces(deel) over van de klant. Charlie works werkt in dit model dan als standalone opdrachtnemer van het project. Wij maken vooraf duidelijk afspraken met de opdrachtgever over de te leveren output en de eventuele inzet van middelen en machines. Als we aan de slag gaan, worden afgekaderde in- en ompak werkzaamheden uitgevoerd door ons eigen team van medewerkers onder onze leiding en toezicht.

  Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

  Een paar van onze grootste opdrachtgevers

  Het proces

  Kernwaarden

  Klantportaal

  Wij geloven in teamwork. Daarom werken we niet voor je maar met je. En we werken niet alleen met je, we denken met je mee en doen met je mee. Alleen samen kunnen we vooruit.

  login
  Klantportaal

  Downloads