Voor flexibel personeel

Klaar voor een job in de uitzendbranche?

Kom werken bij Charlie works

Laat je gegevens achter voor een open sollicitatie

Welkom bij Charlie works! We bieden een breed scala aan vacatures voor gemotiveerde kandidaten zoals jij. Of je nu ervaring hebt of een nieuwkomer bent in de sector, we hebben de juiste positie voor jou.

Medewerkers_Uitzendbranche
  • Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van relaties met onze klanten en ben je in staat om het marktaandeel met deze relaties uit te breiden.Je sterke communicatieve vaardigheden stellen je in staat om gemakkelijk te communiceren met verschillende belanghebbenden. Je positioneert jezelf als partner, waardoor je effectief kunt inspelen op de behoeften en wensen van (potentiële) klanten.
    • Location IconDen Haag
    • Money Icon 3250 per Month
    • Office Bag Icon Andere
    • Clock Icon 40 uur

Onze missie

Onze missie is om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun werkprocessen door hen te voorzien van gekwalificeerde en gemotiveerde uitzendkrachten.

Onze visie

Onze missie ​

01.

Onze missie ​

Het doel van Charlie is zoveel mogelijk ontzorging aan de opdrachtgever te kunnen bieden. Door het inzetten van kennis, kunde en capaciteit wil Charlie de opdrachtgever kunnen ondersteunen in een vlekkeloos werkproces, voldoende arbeidscapaciteit, verbetering en innovatie. Hierbij dient de zorg voor de werknemer en de uitzendkracht, de ontplooiing van deze persoon en het zo makkelijk mogelijk maken van de processen hieromtrent nooit uit het oog verloren te worden.

Onze visie

02.

Onze visie

Onze missie is om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun werkprocessen door hen te voorzien van gekwalificeerde en gemotiveerde uitzendkrachten.

Logistieke uitdaging

Wat te bieden heeft

Icon_Agenda
Flexibele uren: werk wanneer het jou uitkomt, met zowel dag- als nachtdiensten.
Icon_Training
Trainingen en opleidingen: mogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren en door te groeien.
Icon_Home
Ondersteuning bij huisvestiging: wij helpen je bij het vinden van comfortabele en betaalbare huisvesting.
Icon_Document_2

Uitstekende omstandigheden: veiligheid en welzijn staan bij ons voorop.

Recente vacatures

De nieuwste vacatures bij Charlie works vind je hier. 

Accountmanager

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van relaties met onze klanten en ben je in staat om het marktaandeel met deze relaties uit te breiden.

Je sterke communicatieve vaardigheden stellen je in staat om gemakkelijk te communiceren met verschillende belanghebbenden. Je positioneert jezelf als partner, waardoor je effectief kunt inspelen op de behoeften en wensen van (potentiële) klanten.

Read More

Ons sollicitatieproces

Hoe we werken bij

Icon_Document
Solliciteer online
Persoonlijk_Contact
Kennismakingsgesprek
Icon_Search
Matchen met openstaande functie
Icon_Partnerships
Contract tekenen en aan de slag
Charlie works staat klaar om jou verder te helpen

Veel gestelde vragen

Charlie works is een Europees uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het verbinden van werkzoekenden met werkgevers in verschillende sectoren zoals logistiek, productie en tuinbouw.

Onze missie is om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun werkprocessen door hen te voorzien van gekwalificeerde en gemotiveerde uitzendkrachten.

We bieden diensten aan zoals uitzenden, werving & selectie en detachering.

 

Je kunt contact met ons opnemen via onze website, telefonisch, per e-mail of per Whatsapp. Onze contactgegevens vind je op deze pagina.

Je kunt eenvoudig solliciteren via onze website. Zoek de functie die bij je past, klik op ‘solliciteer nu’, vul je gegevens in en upload je CV.

Ja, wij bieden ondersteuning bij het vinden van comfortabele en betaalbare huisvesting voor onze uitzendkrachten.

We bieden flexibele werkuren, goede salarissen, trainingen en opleidingen, en uitstekende arbeidsomstandigheden.

Ons selectieproces omvat een grondige screening van kandidaten, inclusief achtergrondcontroles, vaardigheidstests en persoonlijke gesprekken.

We zijn actief in diverse sectoren zoals logistiek, productie, en tuinbouw.

 

Na je sollicitatie nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Als er een match is, regelen we alles zodat je snel aan de slag kunt.

3233 1417